Ücretsiz ve Telifsiz Fon Müzikleri - 2

Ücretsiz ve telifsiz fon müzikleri indirebileceğiniz binlerce müziklerin olduğu en iyi siteleri sizler için derledim. Tıkla ve indir!
royalty free ücretsiz müzik indir

Kısa film ile uğraşanlar ve youtube üzerinde videolar yayınlayarak para kazanmak isteyen bir çok kişinin sıkıntı çektiği şeylerden birisi kesinlikle arka fon müzikleridir. Royalty Free olmayan müzik kullanmak sadece youtube üzerinde değil bir çok yarışmada da sıkıntı çıkarabiliyor. Daha önce Ücretsiz Fon Müzikleri ve Ses Efektleri yazımda indirebileceğiniz birçok müziği sizlerle paylaşmıştım. Şimdi sizlere yeni bulduğum ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz royalty free yani telifsiz arka fon müzikleri ve ses efektleri kaynaklarını sunacağım:

Ücretsiz Telifsiz Fon Müzikleri Bulabileceğiniz Siteler

1. Facebook.com

Belki duyanlarınız vardır ama facebook müthiş bir ilke imza atarak videolarımızda kullanmamız için telif hakkı olmayan binlerce müziği bizlere sunmuş bulunuyor. Facebook'un sunduğu bu bedava fon müziklerine şu linkten ulaşabilirsiniz: Tıklayın

2. Bensound.com

Gerçekten inanılmaz müziklerin olduğu her türde kategoriler halinde fon müzikleri bulabileceğiniz çok güzel bir telifsiz fon müzik ve ses efektleri sitesi. Buradan aldığınız bütün müzikleri kullandığınız alanlarda bensound.com üzerinden alınmıştır diye ekleme yaparsanız telif sorunlarıyla karşılaşmazsınız.

Sizler için seçtiğim bu telifsiz müzikleri tek tıkla indirebilirsiniz:

Energy - indir
Going Higher - indir
Memories - indir
Ukulele - indir
Better Days - indir
A New Beginning - indir
Happy Rock - indir
Jazzy Frenchy - indir
Dubstep - indir
Cute - indir
Funny Song - indir
Little Idea - indir
Acoustic Breeze - indir
Epic - indir
Buddy - indir
Happiness - indir
Sunny - indir
Tomorrow - indir
Sci-Fi - indir
The Lounge - indir
Slow Motion - indir
Sad Day - indir
Funky Element - indir

3. DanoSongs : danosongs.com

Bir müzisyenin kendi yaptığı telifsiz müzikleri yayınladığı bu sitede birbirinden güzel fon müziklerini dilediğiniz gibi ticari olmayan her türlü projenizde kullanabilirsiniz. Siteye girdiğinizde müzikler karşınızda olacak ve istediğiniz müziklerin üzerine sağ tıklayarak farklı kaydet yaparak bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Son olarak her zaman olduğu gibi müziği nereden aldığınızı ürünlerinizde belirtmeyi sakın unutmayın.

4. Moby Gratis

Moby Gratis dünyaca ünlü bir müzisyen ve bağımsız film yapımcıları için müziklerini telifsiz bir şekilde kullanıma sunmuş. MobyGratis.com/catalog üzerinden müzik arşivine ulaşabilirsiniz. Müziklerini kullanabilmeniz için tek şartı projelerinizin ticari olmaması.

5. Free Soundtrack Music

FreeSoundTrackMusic.com ismiyle özdeşleşmiş olan bu muazzam web sitesinde binlerce telifsiz fon müziği bulup, dinleyebilir ve beğeninize göre de sonrasında indirebilirsiniz. Sitedeki bazı müzikler paralı olabilir ancak büyük bir çoğunluğu free etiketi ile ücretsiz bir şekilde indirilmeye hazır.

6. PacDV

PacDV sitesi telifsiz müziklerin yanında bir çok ses efektini de ücretsiz bir şekilde indirmenize ve kullanmanıza izin veriyor. Sizlerden tek istedikleri projelerinizde onların ismine yer vermeniz.

Umarım bu siteler üzerinden bulduğunuz royalty free müzikler ile telif yemeden videolarınızı, filmlerinizi ve projelerinizi istediğiniz gibi sosyal ortamlarda paylaşabilirsiniz. Daha fazla müzik arıyorsanız kesinlikle önceki yazımı da ziyaret etmeyi unutmayın. 

Bilgisayarınızda virüs olduğunu biliyor ve ne yapacağınızı tam olarak bilmiyorsanız, ücretsiz virüs temizleme programlarını nasıl kullanacağınıza dair şu yazı tam size göre.

YORUMLAR

BLOGGER: 2
  1. sahtekarlar ticari koyduğumuzda basıyosunuz telifi ne sahtekarsınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazıda belirttiğim gibi ticari kullanımlar için maalesef telif isteniyor. Ancak, yine de birçoğu atıf (credit) ile ticari kullanıma izin veriyor. Bu konuda bir yazı paylaşacağım yakın zamanda.

      Sil
Tepkisiz kalmayın. Fikirleriniz ve sorularınız birileri için farklılık oluşturabilir:

Ad

alışveriş,3,alışveriş siteleri,1,another earth,1,apple,2,askerlik,2,askerlik tecili nasıl yapılır,1,asteğmen,1,asteğmen nasıl olunur,1,asteğmen olmak,1,astek,1,avrupa,2,bedava fon müzikleri,1,ben,6,birikim koleji,1,blog,2,blogger,2,blogger ipuçları,6,can sıkıntısından,17,chrome,1,cs:go,1,Çözüm,3,deneme,5,Dilekçeler,3,dizi,1,duyuru,7,düşün taşın,2,düşünme taşınma,1,eğlence,1,emoji,1,en iyi ücretsiz antivirüs,1,Erasmus,31,Erasmus Maceraları,3,erasmusrehberi,1,evrak,1,facebook,1,felsefe,1,film,4,flash bellek kısayol virüsü,1,flash bellek virüsü,1,fon müziği,1,fon müzikleri indir,1,Gezi,9,godaddy,1,google,1,Günlük,58,haber,3,Hakkımda,1,hakkında,1,Harçsız öğrenci pasaportu,1,hatıra,1,içimiz kan ağlıyor,1,ikinci el,1,ikinci üniversite kaydı,1,ilginç,1,inceleme,1,ingilizce dilekçe,3,ingilizce öğretmenliği,1,internet,46,interrail,4,ios,3,iphone,7,iphone titremiyor,1,iphone titreşim ayarlama,1,iphone titreşim seviyesi,1,iphone titreşim sorunu,1,isim tescil,1,isveç,17,isveç günlüğü,1,isveçte eğitim,27,isveçte erasmus,10,isveçte yaşam,27,kadın,1,kısa film,5,kısayol virüsü,1,komik,13,kozmonot,1,kutu açılımı,1,Les poupées russes,1,macera,1,mezuniyet sonrası askerlik,1,mizah,1,Movies,1,öğrenci pasaportu nasıl alınır,1,öğretmenim,11,paylaşım,1,python.dll,1,rehber,2,royalty free fon müziği,1,rus,1,russian dolls,1,ses efektleri indir,1,ses testi,1,sınavsız ikinci üniversite,1,sinema,6,siyaset,1,Social network,1,sony srs-x11,1,sosyal,2,sosyal ağ,1,sözsüz müzik indir,1,sverige,27,sweden,27,şaşırdım,3,şiddet,1,tecil,1,teknoloji,28,tercih,1,titreşim,1,twitter,1,uzun dönem askerlik,1,ücretsiz fon müzikleri,1,ücretsiz pasaport almak,1,ülke,1,veyselkeles.com,1,video,2,vimeo,1,virüs temizleme programı,1,vize,4,vize için işyeri izni,1,Windows,8,windows 10,6,windows 8,1,Windows Sorunları,8,yaşam,2,yedek subay nasıl olunur,1,Yeni Öğrendim,13,zombieland,1,
ltr
item
Paralama Defteri Blog | Eğitim ve Teknoloji: Ücretsiz ve Telifsiz Fon Müzikleri - 2
Ücretsiz ve Telifsiz Fon Müzikleri - 2
Ücretsiz ve telifsiz fon müzikleri indirebileceğiniz binlerce müziklerin olduğu en iyi siteleri sizler için derledim. Tıkla ve indir!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj-Uq1_mP3FomoHp0miXVuF-Mt8zIKTtvJUCRUFlRwTkZVdQHSB_oyv-ME57cEFI2Pm8_iI-LQvQewzjhCfPwuVmcLA38wJSj5n9-fS_usdmv1hvQTEH-3wbQLi3p159da_fQQu8ViWabRj/w640-h426/%25C3%25BCcretsiz+royalty+free+m%25C3%25BCzikler+indir.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj-Uq1_mP3FomoHp0miXVuF-Mt8zIKTtvJUCRUFlRwTkZVdQHSB_oyv-ME57cEFI2Pm8_iI-LQvQewzjhCfPwuVmcLA38wJSj5n9-fS_usdmv1hvQTEH-3wbQLi3p159da_fQQu8ViWabRj/s72-w640-c-h426/%25C3%25BCcretsiz+royalty+free+m%25C3%25BCzikler+indir.jpg
Paralama Defteri Blog | Eğitim ve Teknoloji
https://blog.veyselkeles.com/2017/09/ucretsiz-ve-telifsiz-fon-muzikleri-ses.html
https://blog.veyselkeles.com/
https://blog.veyselkeles.com/
https://blog.veyselkeles.com/2017/09/ucretsiz-ve-telifsiz-fon-muzikleri-ses.html
false
3424150382635341823
UTF-8
Yazıların hepsi bu kadar Hiç yazı bulunamadı Hepsini görüntüle Devamı... Cevap ver İptal Sil Yazan: Anasayfa Sayfalar Yazılar Hepsini Görüntüle Bunlar ilginizi çekebilir Etiketler Arşiv ARA Bütün Yazılar Aradığınız konu hakkında bir yazı bulunamadı Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mayıs May Haz Ağu Eyl Eki Kas Ara daha şimdi 1 dk önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 hafta önce Takipçiler Takip ET Bu İçerik Gizlidir STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Bütün Kodu Kopyala Bütün Kodu Seç Bütün kod kopyalandı Yazılar / kodlar kopyalanamaz, kopyalamak için lütfen CTRL+C basınız Alt Başlıklar