USB Kısayol Virüsü Nasıl Temizlenir [ÇÖZÜM]

USB ve Bilgisayarınızı virüslerden kalıcı olarak temizlemek için yapmanız gerekenler artık çok kolay. Bu ücretsiz uygulamalar ile virüsleri temizleyebilirsiniz
Toplu alanlarda çalışanların korkulu rüyası USB kısayol virüsü gerçekten baş belası. Tabii Flash belleğe (USB) bulaşan tek virüs bu değil. Flash bellekler kullanım alanları açısından bütün virüslere karşı maalesef açık. İstediğiniz kadar dikkat edin, yine de sizin olmayan bir bilgisayardan bulaşması yüksek bir ihtimal. USB'nizi geri aldıktan sonra kendi bilgisayarınıza taktığınızda dosyalarınızı göremiyor olabilirsiniz. USB'ye her virüs bulaştığında USB Show isimli programı kullanarak kendi bilgisayarınızda sadece kısayol virüsünü değil, bulaşmış olan bütün virüsleri temizleyebilirsiniz.
USB'deki Virüsler Nasıl Temizlenir:

1. USB Show programını öncelikle indiriyoruz. İndirmek için tıklayınız. Program rar dosyası içerisindedir. Antivirüsünüz programı çalışma algoritmasından dolayı engelleyebilir. Antivirüsü işlem yaparken lütfen kapatın. (bilgisayara kesinlikle virüs bulaştırmamaktadır. Bu programı her zaman kullanıyorum ve düzenli olarak da virüs taraması yapıyorum. USByi temizledikten sonra kendiniz de virüs taraması yaparak emin olabilirsiniz.)


2. Programı açtığımızda sağ taraftaki gibi pencere açılacak. Kırmızı yuvarlak içerisinde taktığınız usb'nin harfini seçmeniz gerekiyor.

3. Sonrasında USB SHOW butonuna tıklayıp programın tarama yapmasını bekliyoruz. USB'deki gizli klasörler vs bu süre içerisinde açılmaktadır. Ne kadar çok dosyanız varsa işlem o kadar uzun sürebilir.

4. Son olarak virüsleri temizlemek için pencere açılacak. Açılan pencerede virüsleri gösterecek ve altta iki seçenek sunacak. Birisi sol taraftaki çöp kutusu diğeri de sağ tarafta virüsleri silmeden pencereyi kapatmak için çarpı tuşu. Tabi biz burada çöp kutusuna tıklıyoruz ve virüsleri temizliyoruz. Tıkladıktan hemen sonrasında usb içeriği temiz bir şekilde açılacak.
BİLGİSAYARI KISAYOL VİRÜSÜNDEN ve VİRÜSLERDEN TEMİZLEME

Birçok antivirüs bu konuda sınıfta kalsa da bunun çözümü sadece antivirüs ile değil adwcleaner tarzı malware temizleyiciler ile de tarama yaparak elde edebilirsiniz. Ayrıca Chrome, Firefox, Internet Explorer ve Opera tarayıcılarına bulaşan reklam yazılımlarını ve virüsleri de temizlemek için bu programlar en etkili ilaçlar:

1. Malwarebytes bu konuda ücretsiz bir tarama programı sunuyor. Hemen indirip tarama yaparak birçok reklam yazılımından kurtulabilirsiniz.

2. Yine ücretsiz olan Bitdefender Adware Removal programı ile de tarama yaparak virüslerin kalıcı olarak gittiğinden emin olabilirsiniz.

Umarım sorununuz kalıcı olarak çözülmüştür. Bu temizleme programları tamamen ücretsizdir. Sadece tarama yaparak temizlik yapar ve aktif bir koruma sağlamaz. Bilgisayarınızda herhangi bir yavaşlama, reklam tarzı açılan sayfalar ve virüs bulaşması durumlarında bu programlar ile tarama yaparak temizlik yapabilirsiniz.
[post_ads_2]
Ayrıca, kullanabileceğiniz EN İYİ ÜCRETSİZ ANTİVİRÜSLER de şunlar:

1. Bitdefender Free Antivirüs: Hem antivirüs koruması hem de malware koruması ile gerçekten etkili koruma sağlıyor. Türkçe versiyonu henüz çıkmamış olabilir.

2. Panda Free Antivirüs: Tanıdıklarımın bilgisayarlarına bu antivirüsü kuruyorum. Hem türkçe hem kullanımı kolay ve gerçekten de sağlam koruma sağlıyor.

Aklınıza takılan herhangi bir sorun olduğunda yorumlar kısmından bana ulaşabilir ve yardım alabilirsiniz.

YORUMLAR

BLOGGER
Ad

alışveriş,3,alışveriş siteleri,1,another earth,1,apple,2,askerlik,2,askerlik tecili nasıl yapılır,1,asteğmen,1,asteğmen nasıl olunur,1,asteğmen olmak,1,astek,1,avrupa,2,bedava fon müzikleri,1,ben,6,birikim koleji,1,blog,2,blogger,2,blogger ipuçları,6,can sıkıntısından,17,chrome,1,cs:go,1,Çözüm,3,deneme,5,Dilekçeler,3,dizi,1,duyuru,7,düşün taşın,2,düşünme taşınma,1,eğlence,1,emoji,1,en iyi ücretsiz antivirüs,1,Erasmus,31,Erasmus Maceraları,3,erasmusrehberi,1,evrak,1,facebook,1,felsefe,1,film,4,flash bellek kısayol virüsü,1,flash bellek virüsü,1,fon müziği,1,fon müzikleri indir,1,Gezi,9,godaddy,1,google,1,Günlük,58,haber,3,Hakkımda,1,hakkında,1,Harçsız öğrenci pasaportu,1,hatıra,1,içimiz kan ağlıyor,1,ikinci el,1,ikinci üniversite kaydı,1,ilginç,1,inceleme,1,ingilizce dilekçe,3,ingilizce öğretmenliği,1,internet,46,interrail,4,ios,3,iphone,7,iphone titremiyor,1,iphone titreşim ayarlama,1,iphone titreşim seviyesi,1,iphone titreşim sorunu,1,isim tescil,1,isveç,17,isveç günlüğü,1,isveçte eğitim,27,isveçte erasmus,10,isveçte yaşam,27,kadın,1,kısa film,5,kısayol virüsü,1,komik,13,kozmonot,1,kutu açılımı,1,Les poupées russes,1,macera,1,mezuniyet sonrası askerlik,1,mizah,1,Movies,1,öğrenci pasaportu nasıl alınır,1,öğretmenim,11,paylaşım,1,python.dll,1,rehber,2,royalty free fon müziği,1,rus,1,russian dolls,1,ses efektleri indir,1,ses testi,1,sınavsız ikinci üniversite,1,sinema,6,siyaset,1,Social network,1,sony srs-x11,1,sosyal,2,sosyal ağ,1,sözsüz müzik indir,1,sverige,27,sweden,27,şaşırdım,3,şiddet,1,tecil,1,teknoloji,28,tercih,1,titreşim,1,twitter,1,uzun dönem askerlik,1,ücretsiz fon müzikleri,1,ücretsiz pasaport almak,1,ülke,1,veyselkeles.com,1,video,2,vimeo,1,virüs temizleme programı,1,vize,4,vize için işyeri izni,1,Windows,8,windows 10,6,windows 8,1,Windows Sorunları,8,yaşam,2,yedek subay nasıl olunur,1,Yeni Öğrendim,13,zombieland,1,
ltr
item
Paralama Defteri Blog | Eğitim ve Teknoloji: USB Kısayol Virüsü Nasıl Temizlenir [ÇÖZÜM]
USB Kısayol Virüsü Nasıl Temizlenir [ÇÖZÜM]
USB ve Bilgisayarınızı virüslerden kalıcı olarak temizlemek için yapmanız gerekenler artık çok kolay. Bu ücretsiz uygulamalar ile virüsleri temizleyebilirsiniz
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi3_cN7PqdcSvwD02j_g29wl-tspUtkbTM2V3U7C5i18VOJyrrZWFT8TkT6E1653D8_HkKGWKtNWZ3PrUBh9_UtfktLhX1J1gvZBRzwH0cI6L7Icvs0m7l-W6KiJLcmf8qZTEZqK5be50vt/s400/usb+ve+pc+vir%25C3%25BCs+temizleme.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi3_cN7PqdcSvwD02j_g29wl-tspUtkbTM2V3U7C5i18VOJyrrZWFT8TkT6E1653D8_HkKGWKtNWZ3PrUBh9_UtfktLhX1J1gvZBRzwH0cI6L7Icvs0m7l-W6KiJLcmf8qZTEZqK5be50vt/s72-c/usb+ve+pc+vir%25C3%25BCs+temizleme.jpg
Paralama Defteri Blog | Eğitim ve Teknoloji
https://blog.veyselkeles.com/2017/08/bedava-usb-ve-pc-virus-temizleme-programlari.html
https://blog.veyselkeles.com/
https://blog.veyselkeles.com/
https://blog.veyselkeles.com/2017/08/bedava-usb-ve-pc-virus-temizleme-programlari.html
false
3424150382635341823
UTF-8
Yazıların hepsi bu kadar Hiç yazı bulunamadı Hepsini görüntüle Devamı... Cevap ver İptal Sil Yazan: Anasayfa Sayfalar Yazılar Hepsini Görüntüle Bunlar ilginizi çekebilir Etiketler Arşiv ARA Bütün Yazılar Aradığınız konu hakkında bir yazı bulunamadı Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mayıs May Haz Ağu Eyl Eki Kas Ara daha şimdi 1 dk önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 hafta önce Takipçiler Takip ET Bu İçerik Gizlidir STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Bütün Kodu Kopyala Bütün Kodu Seç Bütün kod kopyalandı Yazılar / kodlar kopyalanamaz, kopyalamak için lütfen CTRL+C basınız Alt Başlıklar