Ücretsiz Fon Müzikleri ve Ses Efektleri

Sunumlarınız için veya kısa filmleriniz için telif haklarını ihlal etmeden rahatlıkla kullanabileceğiniz fon müzikleri arıyorsanız doğru yerdesiniz. Hemen tıklayın ve indirin.

Sizler için seçmiş olduğum türüne göre kategorileştirdiğim 32 adet fon müziğini hemen aşağıdan indirebilirsiniz. Sizlerin de bildiği üzere fon müziği bulmak bir hayli zor iş. Aranızda kısa film işine az da olsa girenleriniz olduysa müzik ve arka fon sesleri bulma konusunda sorunlar yaşamış olabileceğini düşünüyorum. Sadece kısafilm çekimlerinde değil, sunum vs gibi tiyatro hazırlıklarında da aynı sorun mevcut. Bazı filmleri çekip bitirdikten sonra, tam da istediğimiz müziği koyup internette izleyiciye sunarken bir bakmışız bir dakika sonrasında yayından kaldırılmış. O kadar hızı halloluyor ki bu iş facebook bunu en hızlı şekilde yapabilen tek yer, hem de uyarmadan. Bu gibi sorunlar amatör kısa film yapımcıları için sorunlar oluşturabiliyor ama tabii ki hiçbir şeye engel değil.
Bahsedeceğim konu aslında sadece filmler için değil, sunumlar ve farklı amaçlarda da kullanılmak üzere kolay müzik bulabileceğiniz birkaç internet sitesinden ibaret. Sizin istediğiniz moddan, atmosferden müziğin vermesi gereken hisse kadar seçeneklerle arama yapabileceğiniz bazı sitelerde royalty free müzikler bulmanız ve indirmeniz çok kolay ve kullanmanızda da bir sorun yok. Bunlar gibi daha birçok seçenek de mevcut ama en iyilerini sırasıyla buraya liste yapmak istedim. Şimdilik listeye üç tane ile başlangıç yapacağım. Sizlerin katkıları da olursa sevinirim nitekim en zorlandığım konulardan biri fon müziği bulmak ve seçim konusunda da pek iyi değilim o yüzden iyi bir detaylı aramaya sahip websitelerine ihtiyacım var. Sizlerin de vardır mutlaka:

YENİ: TELİFSİZ VE ÜCRETSİZ FON MÜZİKLERİ İNDİR 2

incompetech.com

Kevin MacLeod isimli sanatçının ücretsiz kullanıma sunduğu bir çok müziği barındıran sitesi. Çok güzel müzikler var. Gelelim nasıl indireceğinize.  Açılan sayfada müzik kategorilerini göreceksiniz. Oradan herhangi birini seçip sonrasında çıkan sayfada istediğiniz müzik türünü işaretleyip search tıkladıktan sonra kullanmanız için ücretsiz bir çok müzik çıkacak karşınıza. Ben size indirmeniz için örnek olarak indirme linkleri vereyim:

Sakin ve rahatlatıcı:

Gerilim müzikleri:

Aksiyon müzikleri:

Soundjay.com 

Bu sitede birçok ücretsiz arka plan ses efektleri bulabilir ve dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Yine sitede makineden tutun insan sesleri gayet zengin bir kütüphane mevcut. Yalnız, ncompotech kadar zengin bir içeriğe sahip olmadığı da bir gerçek. Yine de ücretsiz olarak birçok ufak ses efektleri için güzel bir yer.

FreeSound.org

Arşivleme sistemi biraz karışık olsa da işinize yarayacak bazı ses efektleri bulacağınıza inandığım bir başka kaynak. Yine kullanması ücretsiz ve dilediğinizde kullanabileceğiniz arka fon sesleri barındırıyor.

Bilgisayar ve usb flash belleklerinizi virüslerden ücretsiz ve etkili bir şekilde temizleyebileceğinizi biliyor muydunuz. Hemen şöyle buyrun.

YORUMLAR

BLOGGER: 6
  1. İyi günler bu sitelerdeki müziklerin bir kısa filmde kullanılması telif hakkı sorunu doğururmu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://incompetech.com sitesindeki müzikler royalty free olduğu için kesinlikle bir problem yok. Diğerlerinde sorun çıkabilir.

      Sil
  2. filmlere müzikleri ben yapabilirim isterseniz :)

    YanıtlaSil
  3. filmlere müzikleri ben yapabilirim isterseniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu yıl da çekimler yapacağız o halde iletişime geçebilirim kesinlikle sizinle :)

      Sil
Tepkisiz kalmayın. Fikirleriniz ve sorularınız birileri için farklılık oluşturabilir:

Ad

alışveriş,3,alışveriş siteleri,1,another earth,1,apple,2,askerlik,2,askerlik tecili nasıl yapılır,1,asteğmen,1,asteğmen nasıl olunur,1,asteğmen olmak,1,astek,1,avrupa,2,bedava fon müzikleri,1,ben,6,birikim koleji,1,blog,2,blogger,2,blogger ipuçları,6,can sıkıntısından,17,chrome,1,cs:go,1,Çözüm,3,deneme,5,Dilekçeler,3,dizi,1,duyuru,7,düşün taşın,2,düşünme taşınma,1,eğlence,1,emoji,1,en iyi ücretsiz antivirüs,1,Erasmus,31,Erasmus Maceraları,3,erasmusrehberi,1,evrak,1,facebook,1,felsefe,1,film,4,flash bellek kısayol virüsü,1,flash bellek virüsü,1,fon müziği,1,fon müzikleri indir,1,Gezi,9,godaddy,1,google,1,Günlük,58,haber,3,Hakkımda,1,hakkında,1,Harçsız öğrenci pasaportu,1,hatıra,1,içimiz kan ağlıyor,1,ikinci el,1,ikinci üniversite kaydı,1,ilginç,1,inceleme,1,ingilizce dilekçe,3,ingilizce öğretmenliği,1,internet,46,interrail,4,ios,3,iphone,7,iphone titremiyor,1,iphone titreşim ayarlama,1,iphone titreşim seviyesi,1,iphone titreşim sorunu,1,isim tescil,1,isveç,17,isveç günlüğü,1,isveçte eğitim,27,isveçte erasmus,10,isveçte yaşam,27,kadın,1,kısa film,5,kısayol virüsü,1,komik,13,kozmonot,1,kutu açılımı,1,Les poupées russes,1,macera,1,mezuniyet sonrası askerlik,1,mizah,1,Movies,1,öğrenci pasaportu nasıl alınır,1,öğretmenim,11,paylaşım,1,python.dll,1,rehber,2,royalty free fon müziği,1,rus,1,russian dolls,1,ses efektleri indir,1,ses testi,1,sınavsız ikinci üniversite,1,sinema,6,siyaset,1,Social network,1,sony srs-x11,1,sosyal,2,sosyal ağ,1,sözsüz müzik indir,1,sverige,27,sweden,27,şaşırdım,3,şiddet,1,tecil,1,teknoloji,28,tercih,1,titreşim,1,twitter,1,uzun dönem askerlik,1,ücretsiz fon müzikleri,1,ücretsiz pasaport almak,1,ülke,1,veyselkeles.com,1,video,2,vimeo,1,virüs temizleme programı,1,vize,4,vize için işyeri izni,1,Windows,8,windows 10,6,windows 8,1,Windows Sorunları,8,yaşam,2,yedek subay nasıl olunur,1,Yeni Öğrendim,13,zombieland,1,
ltr
item
Paralama Defteri Blog | Eğitim ve Teknoloji: Ücretsiz Fon Müzikleri ve Ses Efektleri
Ücretsiz Fon Müzikleri ve Ses Efektleri
Sunumlarınız için veya kısa filmleriniz için telif haklarını ihlal etmeden rahatlıkla kullanabileceğiniz fon müzikleri arıyorsanız doğru yerdesiniz. Hemen tıklayın ve indirin.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiA9eXXpSGrFbcTA7u7mpIbdbOcr1q-1RXNmyoyW1RFYDGJWJtBPcjWXX2ZknkswFRVQ28ASL8mwbSWCZEh-PdEtQN-bnP7El-TuTzbvvc8kwqFIMEx5CoqtZfvcYW0Nv9jLlohdZeU2HKa/s16000/%25C3%25BCcretsiz+ve+telifsiz+fon+m%25C3%25BCzikleri+indir.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiA9eXXpSGrFbcTA7u7mpIbdbOcr1q-1RXNmyoyW1RFYDGJWJtBPcjWXX2ZknkswFRVQ28ASL8mwbSWCZEh-PdEtQN-bnP7El-TuTzbvvc8kwqFIMEx5CoqtZfvcYW0Nv9jLlohdZeU2HKa/s72-c/%25C3%25BCcretsiz+ve+telifsiz+fon+m%25C3%25BCzikleri+indir.jpg
Paralama Defteri Blog | Eğitim ve Teknoloji
https://blog.veyselkeles.com/2013/03/fon-muzigi-ve-ses-efektleri-mi.html
https://blog.veyselkeles.com/
https://blog.veyselkeles.com/
https://blog.veyselkeles.com/2013/03/fon-muzigi-ve-ses-efektleri-mi.html
false
3424150382635341823
UTF-8
Yazıların hepsi bu kadar Hiç yazı bulunamadı Hepsini görüntüle Devamı... Cevap ver İptal Sil Yazan: Anasayfa Sayfalar Yazılar Hepsini Görüntüle Bunlar ilginizi çekebilir Etiketler Arşiv ARA Bütün Yazılar Aradığınız konu hakkında bir yazı bulunamadı Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mayıs May Haz Ağu Eyl Eki Kas Ara daha şimdi 1 dk önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 hafta önce Takipçiler Takip ET Bu İçerik Gizlidir STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Bütün Kodu Kopyala Bütün Kodu Seç Bütün kod kopyalandı Yazılar / kodlar kopyalanamaz, kopyalamak için lütfen CTRL+C basınız Alt Başlıklar