Schengen Vizesi için İşveren Mektubu ve İzin Onayı Örneği

Vize belgelerini hazırlarken bulmakta en zorlandığım bir belgeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Schengen vizesi alırken İşveren Mektubu veya İzin Onayı ismi altında bir belge isteniyor. Aslında çok basit bir metni olmasına rağmen bir örneği olsa da kolayca şu işimi halletsem diye çok arandım durdum internet aleminde. İşi garantiye almak için İngilizce olarak da hazırladım. Umarım yardımı olur.
schengen vizesi işveren mektubu izin onayı

Birkaç aydır planlamasını sürdürdüğüm yeni bir Avrupa gezim için artık vize işlemlerinde gerekli olan belgeleri tamamlama zamanı geldi çattı. Vizeyi alacağım ülke Çek Cumhuriyeti olacak. Davetiye üzerine gideceğim için o ülke şu anda tek seçeneğim. Vize belgelerini hazırlarken bulmakta en zorlandığım bir belgeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Schengen vizesi alırken İşveren Mektubu veya İzin Onayı ismi altında bir belge isteniyor. Aslında çok basit bir metni olmasına rağmen bir örneği olsa da kolayca şu işimi halletsem diye çok arandım durdum internet aleminde. İşi garantiye almak için İngilizce olarak da hazırladım. Umarım yardımı olur.
Bazı yerleri kendinize uygun olarak değiştirmeyi sakın unutmayın. İngilizce olan dilekçede herhangi bir değişikliğe gerek yok sadece gerekli bilgileri girmeniz yeterli olacaktır..

Bu izin mektubunu sadece schengen (şengen) için değil bütün vize işlemlerinizde kullanabilirsiniz.

TÜRKÇE İŞVEREN İZİN ONAYI ÖRNEĞİ

[........................... BAŞKONSOLOSLUĞU VİZE DEPARTMANINA
                                                  İSTANBUL …./…./…….
Sayın yetkili;
Okulumuzda (şirketimizde) .................... tarihinden beri çalışmakta olan .................................... görevinde bulunan ...................... TC kimlik no’lu ................................ isimli personelimizin ülkenize yapacak olduğu ............................. tarihleri arasındaki arkadaş ziyareti ve turizm (iş) amaçlı seyahati için izinli olduğunu ve vize almasında bir sakınca olmadığını tarafınıza bildiririz.
Saygılarımızla,(Kaşe, Yetkili imzası)]

İNGİLİZCE İŞVEREN İZİN ONAYI ÖRNEĞİ

[CONSULATE OF …………….,DEPARTMENT OF VISA
                                           İSTANBUL ..../..../.......
To whom it may concern,
Mr. (kendi isminizi yazınız) whose TC number is (TC kimlik nonuzu yazınız) is working at our company as (ne olarak çalıştığınızı yazınız) since ..(ne zamandan beri çalıştığınızı).......... . He will be on holiday between the dates .....(hangi tarihler arasında izin istediğiniz.....)
I will appreciate your processing him visa application and granting him with Schengen visa.
Sincerely,(kaşe, yetkili imza)]
Aşağıdaki download tuşuna basarak bilgisayarınıza indirebilir ve gerekli değişiklikleri yapabilirsiniz:

Dosyayı indirmek için tıklayınız: https://yadi.sk/i/LYaVmRxlf5wiU

İngilizce dilekçenin ilk boşluğuna sizin adınız soyadınız ve sonraki boşluğa TC kimlik numaranız üçüncü boşluğa şirkette ne olarak çalıştığınız, dördüncü boşluğa ise ne zamandan beri o şirkette çalıştığınız yazılmalı. Son boşluğa ise hangi tarihler arasında izinli olduğunuzu belirtmelisiniz. Şimdiden kolaylıklar diliyorum.

Ayrıca ilginizi çekebilecek diğer yazılar: 
Schengen Vizesi için İşveren Mektubu ve İzin Onayı
İnterrail Nasıl Yapılır ve Nasıl Planlanır
Ücretsiz Fon Müzikleri ve Ses Efektleri İndir
Asteğmen Nasıl Olunur ve Ne Yapmam Gerekir
Askerlik Tecili için Gerekli Belgeler
Sınavsız İkinci Üniversite Kaydı Nasıl Yapılır
İngilizce Öğretiminde Teknoloji ve İnteraktif Oyunlar

YORUMLAR

BLOGGER: 7
  1. çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. yazılan dilekçe kaldırıldı mı acaba acılmıyor:( yardımcı olabilir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an itibari ile dosyayı yüklemiş olduğum site mahkeme kararıyla kapatılmış. Belgeyi en kısa sürede tekrar yükleyeceğim.

      Edit: Güncel link eklendi.

      Sil
  3. Selam, Ben üniversite çalışanıyım. Çalıştığımızı gösterir belge "Görev yeri belgesi" oluyor. Buna ek olarak izin belgesi de mi almam gerekiyor? Bayram tatilinde gideceğim için izin kullanmak istemiyorum. Görev yeri belgesi olsa bile izin belgesi de mutlaka isteniyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzin belgesini istiyorlar evet. Geç cevap oldu ama kusura bakmayın.

      Sil
Tepkisiz kalmayın. Fikirleriniz ve sorularınız birileri için farklılık oluşturabilir:

Ad

alışveriş,3,alışveriş siteleri,1,another earth,1,apple,2,askerlik,2,askerlik tecili nasıl yapılır,1,asteğmen,1,asteğmen nasıl olunur,1,asteğmen olmak,1,astek,1,avrupa,2,bedava fon müzikleri,1,ben,6,birikim koleji,1,blog,2,blogger,2,blogger ipuçları,6,can sıkıntısından,17,chrome,1,cs:go,1,Çözüm,3,deneme,5,Dilekçeler,3,dizi,1,duyuru,7,düşün taşın,2,düşünme taşınma,1,eğlence,1,emoji,1,en iyi ücretsiz antivirüs,1,Erasmus,31,Erasmus Maceraları,3,erasmusrehberi,1,evrak,1,facebook,1,felsefe,1,film,4,flash bellek kısayol virüsü,1,flash bellek virüsü,1,fon müziği,1,fon müzikleri indir,1,Gezi,9,godaddy,1,google,1,Günlük,58,haber,3,Hakkımda,1,hakkında,1,Harçsız öğrenci pasaportu,1,hatıra,1,içimiz kan ağlıyor,1,ikinci el,1,ikinci üniversite kaydı,1,ilginç,1,inceleme,1,ingilizce dilekçe,3,ingilizce öğretmenliği,1,internet,46,interrail,4,ios,3,iphone,7,iphone titremiyor,1,iphone titreşim ayarlama,1,iphone titreşim seviyesi,1,iphone titreşim sorunu,1,isim tescil,1,isveç,17,isveç günlüğü,1,isveçte eğitim,27,isveçte erasmus,10,isveçte yaşam,27,kadın,1,kısa film,5,kısayol virüsü,1,komik,13,kozmonot,1,kutu açılımı,1,Les poupées russes,1,macera,1,mezuniyet sonrası askerlik,1,mizah,1,Movies,1,öğrenci pasaportu nasıl alınır,1,öğretmenim,11,paylaşım,1,python.dll,1,rehber,2,royalty free fon müziği,1,rus,1,russian dolls,1,ses efektleri indir,1,ses testi,1,sınavsız ikinci üniversite,1,sinema,6,siyaset,1,Social network,1,sony srs-x11,1,sosyal,2,sosyal ağ,1,sözsüz müzik indir,1,sverige,27,sweden,27,şaşırdım,3,şiddet,1,tecil,1,teknoloji,28,tercih,1,titreşim,1,twitter,1,uzun dönem askerlik,1,ücretsiz fon müzikleri,1,ücretsiz pasaport almak,1,ülke,1,veyselkeles.com,1,video,2,vimeo,1,virüs temizleme programı,1,vize,4,vize için işyeri izni,1,Windows,8,windows 10,6,windows 8,1,Windows Sorunları,8,yaşam,2,yedek subay nasıl olunur,1,Yeni Öğrendim,13,zombieland,1,
ltr
item
Paralama Defteri Blog | Eğitim ve Teknoloji: Schengen Vizesi için İşveren Mektubu ve İzin Onayı Örneği
Schengen Vizesi için İşveren Mektubu ve İzin Onayı Örneği
Vize belgelerini hazırlarken bulmakta en zorlandığım bir belgeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Schengen vizesi alırken İşveren Mektubu veya İzin Onayı ismi altında bir belge isteniyor. Aslında çok basit bir metni olmasına rağmen bir örneği olsa da kolayca şu işimi halletsem diye çok arandım durdum internet aleminde. İşi garantiye almak için İngilizce olarak da hazırladım. Umarım yardımı olur.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjf0GfWitxhvF9I7bfsdIQC0d8o2nd0r_cwfc9z-gNj_SMNJpiONcgmUz-kqCbwh8vSqACcqHMVgWCi54C-9BpJdO5t5A2PrTL8djhS50h5Q14Jhwm5rXieyYn352cHVfWfoCnSTPgDvTZ1/w320-h213/schengen+vizesi+i%25C5%259Fveren+mektubu.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjf0GfWitxhvF9I7bfsdIQC0d8o2nd0r_cwfc9z-gNj_SMNJpiONcgmUz-kqCbwh8vSqACcqHMVgWCi54C-9BpJdO5t5A2PrTL8djhS50h5Q14Jhwm5rXieyYn352cHVfWfoCnSTPgDvTZ1/s72-w320-c-h213/schengen+vizesi+i%25C5%259Fveren+mektubu.jpg
Paralama Defteri Blog | Eğitim ve Teknoloji
https://blog.veyselkeles.com/2013/06/schengen-vizesi-icin-isveren-mektubu.html
https://blog.veyselkeles.com/
https://blog.veyselkeles.com/
https://blog.veyselkeles.com/2013/06/schengen-vizesi-icin-isveren-mektubu.html
false
3424150382635341823
UTF-8
Yazıların hepsi bu kadar Hiç yazı bulunamadı Hepsini görüntüle Devamı... Cevap ver İptal Sil Yazan: Anasayfa Sayfalar Yazılar Hepsini Görüntüle Bunlar ilginizi çekebilir Etiketler Arşiv ARA Bütün Yazılar Aradığınız konu hakkında bir yazı bulunamadı Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mayıs May Haz Ağu Eyl Eki Kas Ara daha şimdi 1 dk önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 hafta önce Takipçiler Takip ET Bu İçerik Gizlidir STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Bütün Kodu Kopyala Bütün Kodu Seç Bütün kod kopyalandı Yazılar / kodlar kopyalanamaz, kopyalamak için lütfen CTRL+C basınız Alt Başlıklar